image00000111c

Diverse bilete 2022

- Arnfinn fyller år
- Asbjørn fyller år
- Joar fyller år
- Test av dansegolv i idrettshallen
- Terje Rune fyller år
- Speling på Vassenden omsorgssenter

2022 har vore det store jubileumsåret blant dei aktive medlemene i spelemannslaget. Til saman sju spelemenn og -kvinner har vi feira med kake for runde eller halvrunde år dette året.

IMG_4635-2

Viksdalsmarknaden 2022

På Marknadsfesten den 12. november fekk Indre Sunnfjord Spelemannslag bidra med dansemusikk i lag med toradargruppa i Naustedalen Spelemannslag, Egil Furnes og Viksdalen Juniorspelemannslag med vener. Tidlegare på dagen var det dansekurs for dei unge der Gunhild Daling Korsøen og Ine Kjøsnes Raad sørga for dansemusikken. Kjekt med mange unge på dansegolvet!

Sjå bilete frå Marknadsfesten.

IMG_3820-2

Riksscena - før og etter festkonserten

Utanom festkonserten hadde Riksscena fokus på folkemusikken frå Sunnfjord og Nordfjord denne dagen. Sjå bilete frå dei øvrige arrangementa på Riksscena, og frå Oslo-turen elles. 

4

Festkonsert for Sigmund på Riksscena i Oslo 15.10.2022

Mange aktørar var i sving på Riksscena for å markere at Sigmund har fylt 75 år. Indre Sunnfjord Spelemannslag var der sjølvsagt, saman med andre grupper og solistar. Sjå Knut Utler sine bilete frå konserten.

IMG_3655-2

Vestlandskappleiken 2022 i Jostedal

Bilete og lenke til videoar frå kappleiken.

Vi kallast Indre Sunnfjord

Bilete og video frå Landsfestivalen i Vågå 2022

Spelemannslaget deltok i Lagspel fele/hardingfele og i Lagdans senior, og vi spelte til dans i matteltet. Under Mesterkonserten ønskte vi velkommen til Landsfestivalen i Førde 2023 med lagssongen vår inkludert nytt vers av Joar, Leon heldt appell og laget spelte "Kom an" (til Førde). 

IMG_1898-3

Førdefestivalen 2022

Bilete frå Sommarnatt på Jølst i Jølstramuseet og dansespel i Festsalen i Førdehuset.

IMG_1690

Landskappleiken 2022 på Rjukan

Video frå lagspelkonkurransen: Halling etter Ole Viken
Sjå også bilete frå kappleiken.

IMG_1513-2

Folkemusikkens og folkedansens dag i Førde 16.06.2022

Naustedalen Spelemannslag og Indre Sunnfjord Spelemannslag underheldt publikum (og kvarandre) frå Torgscena i Førde under lokal markering av Folkemusikkens og folkedansens dag i Førde. Nokre dansarar vågde seg også utpå, leia av Kirsten Friis.

Sommarnatt på Kunstmuseet. Foto: Ane Helgheim Spurkeland

Kulturnatt i Førde og gebursdag på Østenstad

På Kulturnatta 10.06.2022 spelte vi på Kunstmuseet og i Festsalen, og sommarnatta vart avrunda med overraskelsesbesøk til jubilanten Anders Eikås.